kerap buang air besar... adekah tanda bersalin?? tp sy baru 32minggu kandungan...😅😅

Hai mommies semua... sy skrg nak masuk 32weeks... normal ke 1hari ni sy asyik berak2 je...?? Sbb dengar org ckp tanda nk bersalin...😅 so far setakat ni alhamdulillah baby sy ok je... xde mengeras pun... baby gerak n tendang cukop... baby aktif je... ke sbb sy keracunan makanan ye?? #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

Awak ada cirit birit or muntah2 tak ? Saya masa baru masuk 32week tetiba je sakit perut cirit birit and muntah pada masa yg sama.. Pegi kecemasan dorng check bukaan terus.. Alhamdulillah tk de bukaan lagi cuma saya keracunan makanan.. So kena drip air and kerap kencing masa warded..

3y ago

Tu laaa kalau sakit apa2 jgn tunggu2.. Alhamdulillah tk de apa 🥰