Preschool for 1y7m

Hai mommies semua, saya perlukan pendapat untuk menghantar anak bergaul dengan kanak-kanak lain ( 1y-2y ). Ada tak tempat yang boleh hantar anak dalam 2,3jam seminggu untuk latih anak bergaul. Maaf saya terpaksa menolak untuk hantar secara harian atas faktor kesihatan anak saya. Sebolehnya yang tau tempat area Johor. Terima kasih.#SeriusTanya #firstmom #ingintahu #bantujawab #bantusharing

1 Balas

better puan tnya pd tmpt yg puan nk hntr tu..mcm man3 prosudernya