Toys

Hai mommies semua saya nak tanya pendapat berkenaan mainan yang sesuai dengan baby umur 3-6 bulan, lagi satu mommies beli mainan baby dekat online shop ke atau kedai2 baby?

5 Balas

Belikan mainan macam teether tu. Bagi baby belajar pegang. And smalam baru sampai flash card. Terpengaruh dengan video sheikh muzaffar yang ajar anak dia pakai flash card dari baby😂

4y ago

Beli shopee je

Saya beli online sahaja sbb lg murah. Beli teether atau mainan yg lembut yg boleh ransang deria anak.

4y ago

ohh kat shopee ke? ada link tak? heheheh

Sis boleh walk in kt kedai baby, setiap mainan2 tu ada tulis umur baby yg sesuai.

4y ago

ohhh dia ada tanda cam baju jugak eh? okay tq sis 🥰

Blh beli playgym, teether dgn rattles. Sy selalu beli online je

4y ago

beli kat shopee ke sis ? elok eh, takut la nak keluar hehehe

Up