Tanda-2 38 minggu

Hai mommies semua, saya dah 38w tapi takda tanda-2 nak bersalin lagi. Mommies semua macamana? Ada tips tak? #seriusnanya #mommybuntu

5 Balas

Alhamdulillah sis 😊 slamt berpantang sis ❤️ doakan sy Sis smoga sy Dipermudahkan bersalin Mcm sis 🥰 skrg 39week 3day Due date 6/10

4y ago

blum lgi Sis ☺️due date 6/10/2020

sy 38w pum msih takda tnda2 brsalin.. tpi sy prbnyakkan dduk mncangkung n brjlan.. alhamdulillah 39w 3ari sy slamat mlhirkan..

4y ago

alhamdulillah syukur... tahniah sis... slamat berpantang

sy dh seminggu rasa mmg x selesa sgt..skit blh kelangkang,bby kuat mgeras,kputihan pn byk kluar tp bby still xnk kluar g

sama mcm sata. harini 38 weekd tapi mcm larat ja lg nkbt mcm mcm. keputihan je banyak.

sma LA sya pn 38w Blum ada tnda lgi Cuba perut kerap mengeras JK sdah 3 Hari