Buku pergerakan bayi

Hai mommies semua.. nak tanya.. utk catit buku pergerakan tu, memang kena tulis setiap pukul 9.00 pg ke?? if kita rasa pukul 10.15 baru gerak, still nak tulis pukul 9? Please help me mommies.. anak 1st.. sy tiada pengalaman #pregnancy #advicepls #mommybuntu

1 Balas

Doctor saya cakap dia ikut awak bangun pukul berapa. Kalau awak bangun pukul 10, dan pukul 10.15 rasa tendangan, baru awak kira dan tulis. Just make sure dia sentiasa tendang kalau awak tak confident