Folic acid

Hai mommies semua. Nak tanya siket pasal folic asid. Saya baru start makan baru habis dua papan camtuu. Memang akan ada rasa mual2 atau pon rasa macam lemas. Rasa macam badan kurang selesa. Selera makan pon berkurang. Tapi tak muntah cuma rasa loya tekak. Mommies yang tau minta share ye ?

2 Balas

awal2 preggy hari tu ~ mmg prob sikit makan folic asid . tmbah dgn alah lg ~ mmg rasa tak sedap . mcm saya kadang pening lpas mkan ubat . tapi nak buat mcna . mkan jgak la~ sbb fkir bby 😅😅

Saya makan okay je, 7 bulan makan takde lagi mual mual. 😅