24weeks.. baby kurang gerak..

hai mommies semua nak tanya kandungan 24 weeks baby mmg kurang gerak ye?? coz sy harini masok 4 hari xrasa baby gerak.. cuma ada rasa mcm gerak kt bawah perut je.. slalu kalau baring mgiring ke kiri baby akan bgerak2 tp sejak 4 hari xrasa dia gerak klo mgiring ke kiri.. #baby1st

1 Balas

Klo sis rasa xgerak 4hari baik g klinik sis jumpa doc..sy klo baby xgerak dlm sehari bimbang gelisah fikirkan baby..semoga baik2 saja ibu2 diluar sana..Aamiin YA ALLAH YA MUJIB

5y ago

tu laaa.. jap ag nk pegi nii wisau plak.. slalu ade je kacau time nk tdo nii da lama sgt.. sblm ni penh jgk jadi 2 hari xgerak lps tu bru aktif balik.. now jd bLik..