Hb rendah

Hai mommies semua boleh share tak tips utk naikkan hb...2 kali g klinik drop..mcm syur² dh mkn semua cuma hb still drop😭 #First_Pregnancy#1stbaby

17 Balas

Try obimin pn ok. Sy 3 bln hb drop smpai 7.9. Alhamdulillah try obimin trus naik 11.9.

Saya amalkan makan jambu batu. So far alhamdulillah. Xpenah lg hb drop.

Saya mse pregnant mkn buah jambu batu dgn buah delima. Alhamdulillah hb okay je.

sy anemia. tpi consume jus mamariam. alhamdulillah hb naik cantik jee 😊

sy pn hb rendah jgk.. sy minum susu rizqi.. alhamdulillah hb naik cantik..

try minum jus jambu Batu merah

amalkan jambu batu sis