Boleh ke???

Hai mommies, saya selalu tak jarakkan makn saya 2 jam slps makan new obimin. Okay ke? Betul ke baby akan kurang serap zinc drpd new obimin tu?

3 Balas

kalau perut kosong macam baru bangun dari tido pagi tuh boleh terus telan new obimin 1 jam lepas makan new obimin boleh makan macam biasa.kalau dah makan baru kene tunggu 2 jamm untuk makan new obimin untuk penyerapan yang bagus awak boleh baca kat buku pink ada tulis kat blkng blkng tuh

baca dkt description tu. ad tulis kn. mkn 2jam lps mkn ke selepas mkn ke. ikut je dri situ.

macam saya dr x cakap pape masa bagi ubat. jadi nk tidur baru saya makan obimin