1 Trimester

Hai mommies. Saya pregnant anak 1st baru 6 week. Normal ke takde selera nak makan and apa makanan alternative untuk hilangkan rasa loya?

2 Balas

Saya pun sama..normal sis..saya kerap mkn buah2an..cam epal hijau,limau sunquist,jambu batu,anggur,mangga masak..mkn jugak roti..sbb nasi.memang x lalu..& ada jugak mkn asam2..prune..utk hilangkan loya..

normal sis.. sbb sy skrg bru 5weeks++ pon mcm tu... klu nasi lg la sy xblh telan.. skrg cuba mkn mi mcm tu.. tp sikit2 je.. sy mkn sikit2 tp kerap..