ibu confuse

hai mommies. saya nak tanya.normal ke baby umur 2bulan ask tido je?minum susu sikit tido..kadang sampai 3 4 jam.baru bangun menyusu tu pun sikit.lepas tu tido balik.risau juga saya takot baby lapar..

1 Balas

Baby biasanya kuat tidur, kecil lagi. In shaa Allah takde apa-apa, kalau nak kejutkan dia bangun menyusu pun boleh. Waktu dia tidur, mommy pun boleh rehat. Ada baby yg taknak tidur, kesian mommy dia tak sempat rehat.