merah merah dekat punggung bayi

Hai mommies. Saya nak tanyaa kalau baby dekat punggung nya merah. Maybe masalah pampers tak sesuai kot. Boleh tahu cream apa untk hilangkan merah tu? Dan pampers apa yg okay eh?

3 Balas

Try sudocream. Biasa skli sapu da hilang. 1 lg pmpers dia jgn kluarkan dri plastik. Nk guna ja ambik dri plastik. Ank sy guna drypers, diapex. 😊

5y ago

xperlu bancuh tepung ubi tiap kali lps mandy tepek2 tepung ubi kt kawasan yg merah2 tu lps tu pakai pampers tiap kali tukar pampers tepekkan tepung ubi in shaa allah merah2 tu hilang..petua org2 dlu

babyy saya haritu naik ruam , pakai nappy cream anakkuu . okayy 2 hari je dah baik .

pakai sudocream