overnight panties

hai mommies , saya nak tanya sesiapa ada pengalaman guna overnight panties , kesan jahit tak gatal n melekat ke pada overnight panties ni ? #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp

overnight panties
4 Balas

Sy xpakai overnight panties. Sy pakai spender jenis cotton yg pakai buang punye.die x ketat sgt.n sy pkai brand mikubi utk pad.besar gile.so sgt2 la selesa. Sy xbeli brand kotex…mternitt pad brand laurier smua tu sebb mmg kecik.mikubi maternity pad ni besar gile.

2y ago

Sy pernah beli.saiz plg besar L.bak cri yg lg besar tu mmg xde.berat mcm sy mmg sush nk cri panties yg cmni

sy pakai brand libresse. lebih kurang je kot dgn kotex ni. mmg best sangat. bila pakai pad biasa jd gatal & ngilu.

pilih saiz yg tepat so dia takkan ketat sgt. This overnight panties are very helpful.

2y ago

thankyou ❤️

saya mmg pakai ni masa czer tapi sebab ada plaster, jadi mmg takde isu melekat

2y ago

czer mmg sakit 😂 tapi bila pakai ni lagi rasa secure dan selamat sbb takkan bergesel dgn pape. compare dgn pakai overnight pad n panties lg sakit