Air kencing warna coklat

Hai mommies, saya nak tanya. Normal ke air kencing jadi gelap/warna coklat? Saya pregnant 12 week. Baru pagi tadi perasan air kencing jadi gelap. Takde pendarahan lg setakat ni. Ke sebab kurang air? Saya banyak minum manis sejak pergnant ni sbab setiap kali minum air kosong jadi loya . Saya trauma sebab sebelum ni pernah keguguran😢sekarang tengah sakit/lenguh pinggang.

1 Balas

mungkin kencing kotor . kena minum air masak2 . kalau awak tak selesa jadi boleh minum air sejuk tu jer. rujuk doc nnt👍