UPT Negative

Hai mommies saya nak tanya, dah delayed 10 days and check upt still negative. Perlu repeat lagi upt or not pregnant yet ? Or ada masalah hormon ?

2 Balas

Mungkin masalah hormon kot. Mcm saya sebelum ni mmg regular, tiba2 ada one month tak dtg period, ingat kan pregnant anak ke-2. Check -ve result. Bulan depannya bru period balik regular mcm biasa.

2mo ago

ooo mcm tu. ok, thanks

First time delay ke? Normal cycle berapa hari?

2mo ago

normal cycle dalam 21 hr lebih kurang. regular every month. ni third pregnancy if positive pregnant.