minyak kelapa dara dan susu kambing

Hai mommies. Saya nak tanya . boleh ke consume minyak kelapa dara dan susu kambing dalam masa yang sama ? ? #1stbaby #14weeks

4 Balas

Rsnya blh kot... Xde mslh rsnya...

Rasanya boleh kot

Susu kambing ok je rasanya.. Cuma minyak kelap dara tu, saya consume bila dh masuk 8m 3w keats n mkn smpai due nye.. Awal2 org kata tak digalakkn sangat... Heheeh😅..

blh jer..tp jgn ambik dlm msa yg sma..jarakkn msa pengambilan tu..cam sy pg mmg minum susu kambing..lpas lunch n dinner br minum mnyak kelapa dara