Air Gula Berperisa

hai mommies , saya nak tanya air gula dekat farmasi okey tak ? takboleh nak go dengn air gula kk 😭 ada mana2 mommy pernah beli yg berperisa tak ?

4 Balas

yang berperisa sedap, yang ori kk punya pun sedap, saya minum yang ori masa 17w haritu rasa sirap. yang berperisa saya minum 28w perisa oren pun lebih kurang macam fanta oren tu

sy beli kat farmasi. perisa oren .ok je xmual langsung lps mnum. rasa mcm mnum air oren je. pagi hari checkup tu mintak ngn misi nk mnum yg kita beli tu.misi ok je bagi..

bagi saya air gula berperisa sedap. saya minum yang strawberry. alhamdulillah boleh telan sejuk2. minum di Klinik private walaupun checkup di KK.

11mo ago

inform kat nurse KK yang nanti nak minum air gula kat luar. Tempat saya Nurse bagi je, asalkan lepas dapat result tu bawa ke KK pada next appointment. Saya minum air gula Barikel. Memang kebanyakan private klinik pakai yang itu

Sy minum barikel honeydew.. sejukkn dulu sblm ambk glucose test.. sedap sis