Urutan Pantang

Hai mommies. Saya first mom. Macam mana nak cari orang untuk urutan pantang / selepas bersalin? Saya nak prepare awal². Selain mengurut, apa lagi yang perlu dilakukan ketika selepas bersalin? #firstmom #SeriusTanya

2 Balas

sis boleh search kat ig. taip je CL nnti keluar banyak. sis cari yang cover area sis. harga ikut pakej. lepas bersalin sis just fokus kat baby dan kesihatan diri. boleh amalkan minum air rebusan sepang kederang atau rebusan kurma cina + longan.

sis blh je cari dlm ig/fb - type #CL then tmpt sis dduk nnt kluar la. sis try baca review dr cust, tgk pakej apa yg dia ada etc.