Penjagaan lepas gugur

Hai mommies . Saya bulan 10 tahun leps baru saja keguguran masa kandungan 7 weeks . Dan sekarang saya lewat period so saya check naik double line . Ada tak any tips untuk more berjaga jagaa ?

1 Balas

jangan angkat berat/terlalu letih(banyakkan bedrest). awal 3 bulan pertama elakkan utk bersama suami. jaga pemakanan ☺️☺️ semoga baik2 saja utk puan & baby. saya doakan dipermudahkan semuanya. apa apa pun tahniah!

1y ago

Terimakasih ❤️ btw nak tanya makan makanan ap yang perlu elak ye ?