Hi, sye nak tanya, sye baru leps gugur 27/9 haritu. and smalm sye test upt double line. btw, sye dah 5 hari lewat period

so boleh sye tahu mcm mana nak kira skrg dah berapa minggu? start dari tarikh gugur ke apa ya? mommies2 boleh bantu sye tak? hehe #mommybuntu

Hi, sye nak tanya, sye baru leps gugur 27/9 haritu. and smalm sye test upt double line. btw, sye dah 5 hari lewat period
1 Balas

ade orang cakap lepas gugur memang senang lekat. mungkin rezki puan. 🥰 pregnancy start kira dari hari first period.