100 plus

Hai mommies, saya baru hamil 10 minggu. Haritu tak ingat yang diri ni bebadan dua, terminum 100 plus. Lepastu baru tertanya, adakah 100 plus memudaratkan kehamilan? Respon? ?

1 Balas

Tak tau la sis. Sy dkat nak bersalin mmg mgidam betul nak minum 100plus sejuk terutamanya tengah mlm buta. Malam lepas pg tandas mmg wajib sy singgah peti ais mnum 100+. Aduhhhh, sgt menyegarkannnn. Sehari sebotol mmg hbis😂. Skrg anak dh 3bulan 29hari. Sihat ja