Baby aktif

Hai mommies. Saja nak share, skrg tgh pregnant 27w baby. Masyaallah dia punya aktif mcm buat akrobatik dlm perut sampai terkejut2 sy dibuat tu. Then kalau dia duk main kat tepi pinggang ni agak sakit kadang tu terjerit. Ada ke mommy alami pengalaman yg sama?

1 Balas

saya boleh bayang keadaan sis..sbb pernah jadi prgnt sebelum ni. tiber tringat anak main bhgian tepi perut sampai timbul siku dy lama sgt. saya da bergenang air mata da time tu sbb sakit tegang je. usap2 x jd pe. apa dia marah nau kt mama dia time tu😅pastu elok bape minit baru hilang bentuk lekuk tajam cam siku tu. ngan kuat mnendang sakit area rusuk tu jgn kata. tp tu la pengalaman yg rndu sgt🥰

6mo ago

hehe. yekeee. sy pun gugur yg 2nd 13w tahun lepas. Ni kira 3rd baby la jugak. anak sulung dah 3y. inshallah sy doakan sis pregnant soon. amiinn