sabun

Hai mommies. Sabun apa ek yang elok untuk baby? Kulit ank sy jadi merah² salah pakai sabun kot ?

10 Balas

Kene try n error jgk awk...mcm sy ank xngam carrier junior tu...kalau pakai hbs merah bdn n gatal...skrg sume ank pakai drypers head to toe tu je

Kalau sy carrie junior..tp kdang2 baby ni lain kulit...so kalau nak beli sabun..beli yg kecil dulu..kalau besar x sesuai..rugi pulk

Sy bagi pakai johnson’s baby cotton touch top to toe 😊 wangi n lembut jak kulit baby..

Saya dr dulu suka beli brand anakku..ok..bau wangi n ok ngan kulit baby baru lahir..

Bg sebamed kalau anak ada alahan sabun.. mmg x wangi tapi elok utk kulit baby

Cuba jenama pigeon ni sis.. tp mandian nye la.. yg ni lotion bdn..hihi

Sebamed atau cethapil.. Memang Bagus.. Sebab moisture

baby johnsons head to toe 👍🏼

Cetaphil

Anakku