Berat tak naik

Hai mommies normal ke 17 week berat masih tak naik, skrg berat Sy baru 59 , tkut jgk berat tak naik baby kecil ke apa , mommies boleh share tak yg sama masalah dgn saya hmm

1 Balas

Kalau baby ok je tak apa sis. Sy pun berat tak naik2. Dari sebelum pregnant dah turun 5kg. Skrg dia stay je 46kg tak naik2. Risau jugak tapi doktor cakap semua ok.

1y ago

itula kan, takut jgk berat xnaik baby x membesar ke cane , Bru pglmn prtama hehe