Bersalin di Hosp Putrajaya

Hai mommies... Nk tya ada sapa2 yg baru bsalin di hosp putrajaya recently? Sy brisiko so doktor bagi tarikh csec lepas raya ni (hujung Mei 2021).. nk tau apa yg perlu sy prepare sebelum serah diri? Contoh bag baby/bag ibu etc.. terima kasih! #hospitalbag #Putrajaya

1 Balas

sy tak pernah bersalin situ. tp brg yg perlu bawa, breast pad, maternity pad. sweater stoking selipar, disposable panties, baju baby lengan pnjg. pampers baby, tuala. brg mndi. power bank,