Muntah mula trimester kedua. Ada mommies lain cmni tak?

Hai mommies nk tanya and share pengalaman. Ade tak yg start trimester kedua baru muntah? Sy dlu trimester pertama steady. Alahan takde. Loyaa skit2 je. Start trimester kedua ni, bru la ade muntah2. Jom la kita kongsi2 pengalaman n cerita.

2 Balas

sya x de la muntah2 .cma perasan juga di akhir trimester pertama ni baru2 ni kalau bau yang mana pelik2 sikit rasa pening dan loya tpi tak la muntah 😅. alhamdulillah sya mmg dri awal pregnant takde alahan muntah ke yg truk2 . melainkan yg baru mncul tu .btw sya bru masuk 13 wks .x sbar nk masuk 2nd trimester

normal je.. setiap org xsama alahan nya