cucuk sebulan

hai mommies. nak tanya sekarang ni dah tak cucuk untuk sebulan ke?nurse dekat klinik cakap sekarang dah tak cucuk sebulan terus cucuk untuk 2bulan.tapi saya ada cl klinik lain.dia kata cucuk macam biasa untuk sebulan.klinik ibu2 pun ada yang macam klinik saya tak?

2 Balas

haah saya pon sama sis anak saya dah sebulan tak ada cucuk..nurse ckp nnti umur dua bulan baharu cucuk..knpa ya..heran jugak..saya pon nak tnya nurse jugk lah nnti knpa bayi sebulan tak ada cucuk..rasa saya lh mungkin dos viksin bayi sekali umur dua bulan kot..

sy pun haritu pergi klinik nk cucuk baby, nurse cakap jadual baru dah takda cucuk sebulan.