muntah banyak

hai mommies, nak tanya saya dah 14 weeks cumanya sekarang saya kerap sangat muntah dan muntah tu kuantiti sangat banyak dan hari hari saya muntah. adakah itu normal atau saya perlu risau? sebab saya first time mom taktau nak buat apa

1 Balas

sy aritu alahan dah x panggil morning sickness dah..Dari pg sampai mlm muntah..klau x hidrasi n masih blh mkn minum insyaAllah ok.tp klau dah ganggu rutin sampai dah xde anergi better kne drip air