Minyak kelapa dara

Hai mommies. Nak tanya.. saya ada terbaca minyak kelapa dara elok juga sapu dekat Vagina untuk senang nak dijahit, dan luka cepat sembuh. Betul ke ? #seriusnanya #1stimemom #pregnancy #mommybuntu

2 Balas

Ramai kata oke klu amal minyak kelapa dara mnum n sapu.. sis boleh jek try.. tapi sy x pernah amal pun, anak pertama n kedua jahit oke jek.. :)

4y ago

bab minum kelapa dara tu pernah dengar . tapi sapu dekat V tu baru 1st time.. tak pasti kesan dia macam mana sebenarnya kalau sapu kat situ 😅

Sy pn pkai minyk kelpa dara n mnum skli tpi kesudahnye operation jgk😅