Bayi kurang menyusu dari lahir

Hai mommies, nak tanya sapa sama mcm saya baby kurang menyusu dari lahir? Memang taknak selagi dia bangun. Kalau tidur je baru dia akan menyusu itu pun kadang habis kadang tak habis. Mommies ada cara penyelesaian? Saya dah cuba tukar2 susu tapi still sama 🥲 kadang sedih tengok baby org kuat menyusu baby sendiri kurang. Bayi 9bulan lebih skrg. Makan dia suka. Selera ok.

1 Balas

berat okay tak?

2mo ago

Berat baru ok haritu, ada dua kali kena kat line kuning. Skrg line putih dah