10weeks 5days

Hai mommies. Nak tanya, normal ke waktu ni mual waktu pagi/lepas makan ubat tambah darah? Tapi yg dimuntahkan air/angin je. Sakit betul bila angin dari perut tolak. ++ waktu pagi perut kosong. Rasa mual akan dtg anytime buat sy letih :’( .. mommies ada tips tak nak kurangkan rasa mual? Thankyou in advance 🤍 #firstbaby

1 Balas

Kalau mcm tu makan ubat betul2 sebelum tido. Tak pun makan selepas makan berat tapi make sure jarakkan 2 jam. Kena kerap makan dlm kuantiti yg sikit. Jangan biar perut kosong.

3y ago

Okay, thanks.🥰