kerap kencing

hai mommies, nak tanya normal ke kalau saya kerap kencing? skrg 10 weeks baru.

5 Balas

klau kerap kencing, tp kluar bnyk tu normal. klau kluar sikit² tu pastu ad rsa tk selesa sikit tu tak normal. Takut jangkitan kuman. kena minum bnyk air taw .

sis kne jaga2 jgn sampai kne kencing kotor.. saya sampai 2 kali kne kencing kotor 😣 antibiotik pun mcm x jalan dah hmmm

Normal sis. Sy sekarang tiap2 mlm kena bangun pegi kencing at least sekali😣

normal..banyakkan minum air masak tau sis

normal sis