gatal pada seluruh badan

hai mommies ..nak tanya la ..bila kita dahcmasuk trimester 3 ni kan ..badan kita automatik akan gatal² ke? gatal satu badan ..tak boleh tahan..ade apa2 ke boleh sapu dengan ubat untuk makan? thanks#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya

2 Balas

Hii! Saya pun tengah mengalami gatal2 yg sama, pergi hospital dr kata sbb hormon kita, dr bagi ubat sapu calamine, bila sapu mmg dah tak gatal tapi lepas few hrs akan gatal balik but now dah semakin berkurang, maybe sis boleh try tanya dr masa checkup nnti ☺️

tq ...saya beli lotion allergy yang jual dekat farmasi je ..smentara nak jumpa doktor minggu depan ..