mimpi buruk..

hai mommies nak tanya kalau masuk 2nd trimester mmg akan kerap mimpi buruk ke?? sebab saya lately ni slalu sgt mmpi pelik #14weeks #1st baby

19 Balas

haha samaaa.. tp mimpi bodo2 la.. mimpi suami ttibe jadi kuda...mimpi bawak bas.. bila bgn tidur gelak2 cite kt suami 🤣

mmpi saya pun pelik2 jugk. ex ex smua smpai trmmpi pdhal xpernh plak trfkir ngn org tu 😑😑

kadang2 mimpi buruk... jgn tgok yg seram2... masa mgandung snang mimpi seram 😅😅pelik

dulu sy bgitu, lps sy amalkn dia tidur sebelum tidur.. ok dah.. sy Kristian 😄

bce doa ye sis...mohon sgla y. buruk2 dijauhkn #TAPSupermoms

sy selalu jugak mimpi xokey mase trimester ke 2

sy pom sama sis . pelik2 mimpinya ,

sama saya pun slalu mimpi buruk

sama...