Baby Sembelit

Hai mommies nak tanya. Kalau baby usia 9 bulan tak berak dah 2 hari kena bawak hospital ke ? Dah urut pakai minyak buat senaman kaki pun tak berak. Bagi makan , bagi susu pun tak berak. Btw skrg baby saya tengah demam

1 Balas

baby minum susu apa? awak bg baby mkn apa? baby meragam tak? ada gaya meneran nk berak tak? perut baby keras x?

9mo ago

Dah pergi tadi awak. Doktor kata normal time dia demam2 macam ni dia tak berak sangat. Tapi Alhamdulillah dia dah berak dah lepas maghrib tadi.