Baby tak berak

Hi mummy's i nak tanya sikit baby i dah 2 hari tak berak hari ini pun tak berak dah tukar susu tepung skrg dah tukar lactogen baby i br lahir nak 1 bulan baby i nak berak tapi tak keluar dia nangis #bantusharing #firstmom #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Buat exercise bicycle kick mommy…lepas mandi, buat jgk urutan i❤️u.. Rapatkan kaki dia ke perut, tekan2 sikit.. Nnt dia akan buang angin, baru la ada rasa nak mbuang tu..

i rasa kalau minum susu formula normal kalau tak berak

7mo ago

u try buat urutan i love you, dekat youtube ada. anak i pernah tak berak. i buat exercise pastu urutab i love you kat perut dia. Cuba try, i sapu minyak yu yee jugak dekat perut and kaki baby.