lendir jernih + pink

hai mommies. nak tanya, awal trimester normal ke keluar lendir jernih + pink sikit time pass urine? siapa pernah ada pengalaman mcm ni. boleh share tak. tq #8w2d

1 Balas

Hai, 6w (hampir 3 minggu) keluar pinkish berlarutan. Saya jadi takut/menggelabah & redha je kalau ada pape yang berlaku (menggelabah sebab first pregnant tak macam ni). Dalam 3 minggu tu tiap2 hari keluar, & imagine tiap2 hari saya check UPT 😂😂 ref doc, dia kata normal tapi kalau ada darah merah ketul2 yang keluar, cepat refer doc/hospital. Alhamdulillah, sekarang saya dah 6 bulan 🙂✌🏻🥰