Period Tak Teratur

Hai mommies, nak tanya ada tk ubat @ supplement yang baik untuk masalah period tak teratur n berniat nak ttc? Sy ssah nk ttc sbb period kerap xdatang, 😭#pleasehelp #seriusnanya #TTC

2 Balas

Better awak jumpa doktor ya. Pergi KK buat pemeriksaan, nanti KK rujuk ke pakar O&G. Better dapatkan supplemen yg prescribed by doctor. Nak beli sendiri, makan asid folic sekali sehari. Beli brand hovid tu.. harga pun mampu beli. amalkan pemakanan dan gaya hidup sihat dan tenang.

3y ago

Tq sis, dh pegi KK, dh cek xde ap2, cuma mslh hormon je, 😔

kalau nak ikhtiar pregnat better pergi hospital bagi tahu usia perkahwinan semua nanti masa prosess nak bantu hamil nanti dia akan bantu masalah sis ni tapi rajin rajin makan folif acid jangan stop selagi tak pregnant

2y ago

takpa keep makan and follow up dengan hospital