kurang selera makan

Hai mommies. Nak tanya, ada tak kat sini yg kurang selera makan? Macam saya nak makan nasi pun tekak tak selera. Rasa loya. Susu pun kadang kadang je minum. Ada suggestion food lain tak yg boleh dimakan? #8w preggy

21 Balas

sy pn sma..skrg dh nk msuk 15 week pn mkin truk..lps mkn dok dlm sejam tu msti akn mnth blik..dlu pgi2 ja mnth..skrg pgi mual ja..mai ptg n malam satu mkanan pn x blh trima

4y ago

Sama dengan saya dah 14 minggu makan, muntah..xkira pagi ptg malam..makan buah pun sama..minum air kosong pun boleh muntah..