Kulit kepala ruam tompok melecet

Hai mommies nak tanya ada tak anak korang jadi macam ni kulit kepalanya macam melecet pun ya? Dah bawak jumpa dr, katanya mungkin environment yg kirang bersih bila kat tempat asuhan. Dah dapat krim and dah sapu (gambar pertama adalah lepas sapu). Just nak tanya ada tak anak korang yg macam ni jugak? Dr cakap apa and korang buat apa? Tolonggg

Kulit kepala ruam tompok melecet
2 Balas

try g klnik pakar kanak2..atau klnik pakar kulit..nnti doc akn bg ubat sapu yg sesuai dgn mslh yg ank puan hadapi .mg cpt sembuh aamiin