Krim untuk melecet

Assalam and hye ibu2.. nak tnya.. kalau baby ad melecet mcm ni nak sapu ape ya? Tkut nak isi gamat.. ada tak recommnd krim utk melecet2 mcm ni? Tqq 😌#firstbaby #ingintahu

Krim untuk melecet
3 Balas

Sy beli lotion snowwhite warne pink..mmg elokk untuk ruam or gatal or melecet…sy da beli banyak brand lain tp xmenjadi kt anak sy.. snowwhite jugak paling ok bg saya..hehe..

Sapu krim biasa boleh jgk elak bergesel kt yg berlipat2 mcm sy letak semua mcm ketiak, leher celah peha.

Hi, Puan. Kalau saya sapukan baby lotion je.

12mo ago

Sama-sama 😊