Baru test Upt masih Samar...

Hai mommies.. nak Tanya.. Ada kah ni positif.. baru check.. masih Samar. # firstbaby#

Baru test Upt masih Samar...
31 Balas

nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

Positif ni sis.. macam saya dah lewat period 2minggu baru naik double line terang

tahniah.. lagi 2minggu try buat test lagi.. insyaAllah lg terang

Inshaallah positif..Sma mcm saya 5 hari sbm due period, samar mcm nie. Skrg 5 week 4d

4y ago

a, ah dh bukak.. doc bg srt ke klinik..msa tu saya 4 week 1d

kadang² memang macam tu.. tp selalunya positive tu. hihi. tahniah!

InsyaAllah positif tu, tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

tahniah, baru lg tu, boleh pergi klinik untuk buat upt.

ya sis.. tahniah.. cek lg 2 hari pasti terang..

tahniah...😃😍😍 wau.. best nya😊