Pampers anak 2 tahun

Hai mommies. Mtk share Pampers APA yg korang guna. Utk kids 2 tahun. Jenuh la nk try n error. Hrga bkn murah..#pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

8 Balas

Kalau anak sy 2 tahun tu umur dia kerap bocor sbb tido lasak n kencing banyak. Malam sy pakaikan molfix pant. Siang sy nak bajet sikit sy pakaikan brand hilo. Brand ni dikeluarkan oleh hero market so ada jual dekat hero market je. Molfix takbole pakai siang sbb mudah berbau. Pakai malam buat tido takpe

Kalau dah 2 tahun tu dah blh cuba potty train , x pun kalau x lepas pampers lagi.. blh beli pampers reject (ade grade) dlm shoppee je sis. Sebab dah 2 tahun should be okay

Kalau 2 tahun better ajar potty train sis. Lps tu instead of pakai pampers pakai buang, pakai cloth diapers macam ni. Jimat bnyk. https://vt.tiktok.com/ZSLW7FRsY/

Sblum nie sis gne pampers ape? Da x ssuai ke? try gne brand2 yg sis x penah gne lg.. klu bocor kne kerap tukar la.. da try brand molfix & genki?

2 thn dh boleh ajar no pampers dah.. boleh cari pampers travel pack dkt kedai borong klau nak test dlu.

boleh cuba potty train baby awak dh😊🫰

Saya guna pampers whoopee

huggies ok ja