Tambah susu badan

Hai mommies macam mana nak tambahkan susu badan ya boleh share tak?#firstmom #firstmoment #ingintahu #firstbaby #bantusharing

8 Balas

Banyak makan nasi Banyak minum air masak Banyak makan sawi Banyak makan buah Kena sentiasa berfikiran positif Tak boleh stress InsyaAllah

7mo ago

ni betul.suma ni sy byk mkn.mmg susu byk.anak pun tido lama bila knyg.cuma bila kite stress baby pun jadi stress bila bf baby mcm nagis mrh².maybe tahu kot apa yg ibu die rasa.