Tambah susu badan

Hai mommies macam mana nak tambahkan susu badan ya boleh share tak?#firstmom #firstmoment #ingintahu #firstbaby #bantusharing

8 Balas

saya first mom, mmg dah mindset tknk stress sebab takut susu takda + saya minum milo everyday, tak tahu la sebab saya minum milo& tk stress atau mmg susu badan saya banyak, dalam gambar tu susu yg saya tadah bukan pump, alhamdulillah hasil dia 😅😅

6mo ago

mashaAllah..susu tadah? dahsyat byk ni.hehe rzki rezekii

Banyak makan nasi Banyak minum air masak Banyak makan sawi Banyak makan buah Kena sentiasa berfikiran positif Tak boleh stress InsyaAllah

6mo ago

ni betul.suma ni sy byk mkn.mmg susu byk.anak pun tido lama bila knyg.cuma bila kite stress baby pun jadi stress bila bf baby mcm nagis mrh².maybe tahu kot apa yg ibu die rasa.

sy minum horlick kosong suam dgn roti jagung.. tp rehat kena cukup sama.. pump susu ikut time sbb ank saya tak direct breast..

usia baby awak? awak epmom ataupon baby directfeed? apa yg buat awak rasa susu kurang. cuba share

6mo ago

jadual pump awak macam mana? size corong pump awak dah betul?

Kurma Roti jagung Horlick Air buah longan pn blh bnykkn susu bdn sis... pmkanan kna jaga sama

Nak tambah susu badan,, ibu minum susu juga. Jangan stress,, InsyaAllah akan bertambah.

ibu saya pernah cakap Klau takde susu badan,boleh makan benda yg berkuah ,

jaga demand and supply