Lenguh badan

Hai mommies... Kandungan sy br nak masuk 13weeks.. ada tak mommies macam sy, sekarang dah start lenguh² dari paha ke pinggang.. blh urut ke? Sy jd xselesa, time nak tido sampai tak tahu nk tido mcm mana.. please share mommies #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #1stimemom

1 Balas

Banyakkan minum susu. Nk urut tu make sure dgn bidan yg betul2 pandai urut utk ibu pregnant

4y ago

kalau minta suami yg urut slow² blh ke? mcm di pinggang, tepi2 tu