Baby Terlalu Aktif

Hai mommies, kandungan saya baru 35weeks, normal ke kalau baby saya aktif sepanjang masa? Drpd semalam sampai ke harini aktif, saya tak tau bila masa dia tido. Nk kata saya minum caffeine takda la pulak. Normal ke? Ada effect apa2 tak kalau baby terlalu aktif? Risau pulak terbelit dgn tali pusatnya. #firstbaby

2 Balas

Sama saya 35 weeks jugak sekarang. Anak pertama jugak. Anak sis aktif non stop ke? Macam anak saya setiap setengah jam atau satu jam memang ade gerak, macam berjoget la dalam perut. Jarang menendang. Sis tak pergi klinik?

5y ago

Itu lah. Esok cadangnya nak gi klinik.. Huhuhu awk pun sama.. Semoga kita sama2 selamat melahirkan