Sakit ari2

Hai mommies, due 28/7.#firstbaby....sakit ari2 dan sakit pinggang normal ke...rasa sakit senggugut tue mlm2..siang2 xrasa..normal ke?

2 Balas

Normal je awk, tu bermakna awk tak lama lagi nak bersalin dah, kalau rasa perut memulas macam cirit birit tu aaa tu tanda2 dia la tu. Sy dulu 36 weeks macam awk plus cirit masuk 37 weeks terus bersalin..

Normal.. org kata tu dh tggu masa jek tu.. just take note kot dh nk bersalin