Ingin tahu

Hai mommies, brp week yg boleh scan utk tahu mgndung or tak ye?

2 Balas

klu sis dh buat upt test & result 2 line .. bole jaa pergi mana2 klinik utk scan .. or naluri sis rasa sis mengandung bole jaa pegi scan .. klu nak layanan yg baik oke .. sugest sis pegi klinik swasta .. klinik kk pun bole tp nnt diorg banyak soal 😅 apa2 sis call jaa mana2 klinik swasta yg bole scan .. bgtau nk scan prengt .. nnt diorg akan tnya last period semua tue ..

2y ago

sy sugest sis pegi klinik swasta .. sis bole call dulu utk tnya diorg bg ka tak buat scan awal2 nie .. selalu swasta dia layan jaa kita sbb berbayar kan .. xpun dia akan bg kita solution bila spatutnya scan ..

seeloknya tunggu anggaran dah 8 weeks baru pergi scan. bukan apa, swasta ke kk ke kalau pergi awal sgt scan nnt tk nampak, lepas tu mula lah ckp "takut kandungan luar rahim" apa semua kang tk senang duduk pulak, sedangkan sbb usia kandungan muda lg.