Kaya pandan

Hai mommies, bolehkah makan bread dgn kaya pandan ketika hamil? Sebab saya terbaca kaya ada mengandungi telur . Telur yang belum dimasak tidak boleh dimakan ketika hamil. #ingintahu #firstbaby

2 Balas

kaya, mayonis buatan kilang ni biasanya dh cukup masak. masa proses tu selagi tak capai suhu tertentu, kilang tak akan keluarkan. nak yakin, belilah produk dari kilang2 besar. kawalan kualiti pun terjamin.

Actually kaya biasa ke pandan dorg masak atas dapur kan? so secara tak langsung mcm masak jgk la telur tu. Boleh je makan.